Auto beletteren Rotterdam

Auto beletteren in Rotterdam

Voorbeelden van auto beletteren

Het aanbrengen van auto belettering op uw voertuig is een betaalbare en effectieve manier om uw bedrijf te laten opvallen! Bovendien biedt RN Customs maatwerk belettering voor elk merk of type voertuig.

Met onze expertise en hoogwaardige folies die wij gebruiken voor het beletteren van auto’s, garanderen we een duurzaam en aantrekkelijk resultaat. Daarnaast staat ons ervaren designteam klaar om samen met u unieke en op maat gemaakte ontwerpen te creëren die perfect passen bij uw bedrijfsidentiteit.

Wilt u voorbeelden zien van ons werk? Bekijk dan ons portfolio voor inspiratie en volg ons op Instagram voor meer ideeën. Bovendien kunt u voor meer informatie over auto belettering of een offerte op maat eenvoudig contact met ons opnemen via ons online formulier. Ontdek samen met ons de kracht van auto belettering en geef uw bedrijf een boost op de weg

Geleverde diensten

Ontdek onze geleverde diensten op het gebied van belettering! Wij bieden professionele;

  • auto belettering
  • bedrijfsauto/bus belettering,
  • vrachtwagen belettering,
  • trailer belettering
  • wagenparkbeheer.

Ook verzorgen wij belettering voor etalages en winkelpanden.

Veelgestelde vragen over auto belettering:

Alles wat u moet weten!

Bijna elk voertuig kan worden beletterd, waaronder personenauto’s, bedrijfsbusjes, vrachtwagens, en zelfs boten en vliegtuigen.

De duur kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de belettering, maar gemiddeld duurt het enkele uren tot een dag.

Ja, hoogwaardige folies en professionele installatie zorgen ervoor dat de belettering langdurig mooi blijft, vaak tot meerdere jaren. Bovendien blijft de belettering langdurig intact dankzij deze hoogwaardige folies en professionele installatie.

Ja zeker! Ook kunnen wij u helpen bij het creëren van een aangepast ontwerp.

De kosten variëren afhankelijk van het type voertuig, de grootte van de belettering en het ontwerp. Bijvoorbeeld, een logo in fullcolour rond 40/60cm op 3 zijdes van het voertuig kost €225,- excl. BTW. Daarentegen kost een klein logo in 1 kleur op 2 zijdes van uw auto €100,- excl. BTW (personenauto). Het beste kunt u een offerte aanvragen via info@rncustoms.nl of via ons contactformulier.

Het wordt aanbevolen om handmatig te wassen met milde zeep en water om de belettering schoon te houden. Bovendien is het belangrijk om agressieve reinigingsmiddelen en hoge druk reinigers te vermijden, aangezien deze de belettering kunnen beschadigen. Zorg er daarom voor dat u geen schurende materialen of borstels gebruikt die de belettering kunnen beschadigen.

Ja, hoogwaardige folies laten over het algemeen geen residu achter bij verwijdering en beschadigen de lak niet. Niettemin, na het verwijderen van de belettering wordt het wel aangeraden om uw voertuig te laten poetsen.
Wij bieden standaard 5 jaar garantie op de kwaliteit van het gekozen materiaal en de installatie. Echter, indien anders, bijvoorbeeld bij promo folies, is dit enkel in overleg.
× Kunnen wij u helpen?