Werkmachines beletteren

Voor al uw werkmachines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in het beletteren van zowel kleine als grote werkmachines, variërend van kleine hijskranen tot aan tractors en nog veel meer. Bovendien kunnen wij uw voertuigen voorzien van markeringsstickers met de benodigde keurmerken.

Ons uitgebreide assortiment biedt een ruime keuze aan materialen en afwerkmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar opvallende kleuren, duurzame folies of een specifieke afwerking, wij hebben het allemaal. Hierdoor kunt u uw werkmachines niet alleen functioneel markeren, maar ook een professionele uitstraling geven die bij uw bedrijf past.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige installatie en een duurzaam resultaat, zodat uw belettering bestand is tegen de zware omstandigheden waar werkmachines mee te maken krijgen. Bovendien bieden wij flexibiliteit door indien gewenst bij de klant of dealer/fabrikant op locatie te plakken.

Kies voor zekerheid en laat uw werkmachines beletteren door onze experts. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Voor een indruk van ons werk en meer foto’s kunt u ook een kijkje nemen op onze portfolio of op Instagram pagina. Wij kijken ernaar uit om uw werkmachines van professionele belettering te voorzien!

Veelgestelde vragen over werkmachines belettering:

Alles wat u moet weten!

Bijna elk voertuig kan worden beletterd, waaronder personenauto’s, bedrijfsbusjes, vrachtwagens, en zelfs boten en vliegtuigen.

De duur kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de belettering, maar gemiddeld duurt het enkele uren tot een dag.

Ja, hoogwaardige folies en professionele installatie zorgen ervoor dat de belettering langdurig mooi blijft, vaak tot meerdere jaren. Bovendien blijft de belettering langdurig intact dankzij deze hoogwaardige folies en professionele installatie.

Ja zeker! Ook kunnen wij u helpen bij het creëren van een aangepast ontwerp.

De kosten variëren afhankelijk van het type voertuig, de grootte van de belettering en het ontwerp. Bijvoorbeeld, een logo in fullcolour rond 40/60cm op 3 zijdes van het voertuig kost €225,- excl. BTW. Daarentegen kost een klein logo in 1 kleur op 2 zijdes van uw kraan €100,- excl. BTW (graafmachine). Het beste kunt u een offerte aanvragen via info@rncustoms.nl of via ons contactformulier.

Het wordt aanbevolen om handmatig te wassen met milde zeep en water om de belettering schoon te houden. Bovendien is het belangrijk om agressieve reinigingsmiddelen en hoge druk reinigers te vermijden, aangezien deze de belettering kunnen beschadigen. Zorg er daarom voor dat u geen schurende materialen of borstels gebruikt die de belettering kunnen beschadigen.

Ja, hoogwaardige folies laten over het algemeen geen residu achter bij verwijdering en beschadigen de lak niet. Niettemin, na het verwijderen van de belettering wordt het wel aangeraden om uw voertuig te laten poetsen.
Wij bieden standaard 5 jaar garantie op de kwaliteit van het gekozen materiaal en de installatie. Echter, indien anders, bijvoorbeeld bij promo folies, is dit enkel in overleg.
× Kunnen wij u helpen?